VPM-gastcolleges Building Bridges

Informatie over gastcolleges

In 2010 is de VPM begonnen met het verzorgen van gastcolleges op Hogescholen Mondzorgkunde. Het thema van de gastcolleges is: Building Bridges; preventie en innovatie. Inmiddels zijn VPM-gastcolleges voor tweede, derde en vierdejaars studenten al een aantal keren georganiseerd op de opleidingen Mondzorgkunde van Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool InHolland Amsterdam. 

Inhoud gastcollege

Tijdens een VPM-gastcollege geven vertegenwoordigers van VPM-leden (Advanced Dental Diagnostics B.V., Hu-Friedy, Johnson & Johnson Consumer, Mylan, Philips Oral Healthcare en TePe Mondhygiene Producten) in maximaal 20 minuten een uiteenzetting over de innovaties van het bedrijf waarin zij werkzaam zijn. Daarna volgt een interactieve, creatieve interactie tussen studenten en VPM-leden. In totaal neemt een gastcollege circa drie uur in beslag.

Doel gastcollege

Het doel van een gastcollege is het kweken van een beter begrip tussen de wetenschap enerzijds en het bedrijfsleven anderzijds. Tijdens een gastcollege worden gezamenlijk bruggen gebouwd tussen theorie en praktijk, tussen studenten en VPM-leden.

Interesse?

Bent u ook geinteresseerd in de mogelijkheden van een VPM-gastcollege, neemt u dan contact op met het secretariaat: e-mail: vpm@promotiemondhygiene.nl, telefoon (0578)62 09 41 of 06 236 10 316.