Leden

De Vereniging Promotie Mondhygiene bestaat uit een achttal leden:

Advanced Dental Diagnostics B.V.

Als één van de oudste ondernemingen op de Nederlandse markt heeft Advanced Dental Diagnostics B.V. zich ontwikkeld tot een wereldwijde hoofdrolspeler binnen de commerciële orale microbiologie. Als onderneming, in 1995 ontstaan uit de universiteit Nijmegen, bieden wij hoogwaardige en ultramoderne diagnostiek voor de tandheelkundige praktijk. Onze wetenschappelijk onderbouwde testen voor cariologie en parodontologie maken een optimale en individuele behandeling van uw patiënt mogelijk. Bij ADD vindt u de ideale gesprekspartner voor bijzondere vragen over toe te passen behandelingsstrategieën.

Meda Pharma B.V.

Meda Pharma B.V. brengt prescriptie- en zelfzorggeneesmiddelen in Nederland op de markt. Daarnaast maken ook medische hulpmiddelen en cosmetica onderdeel uit van de portfolio. Onze focus ligt op de therapeutische gebieden long-, huid-, hart- en vaatziekten. Merken van Meda Pharma zijn onder meer: CB12, Betadine, Naloc en Prioderm.

Met ons team van zo'n vijftig medewerkers bieden wij onze klanten topkwaliteit in product- en dienstverlening. Sinds september 2006 zijn wij gevestigd in Amstelveen.

Johnson & Johnson Consumer B.V.

Johnson & Johnson is een van de grootste bedrijven ter wereld op gebied van gezondheidszorg. Al 125 jaar lang staan de behoeften van de mensen bij ons centraal en dragen wij de verantwoordelijkheid voor hun welzijn. Deze integrale aanpak is bepalend voor het aanhoudende succes van onze wereldwijd actieve « familie », de Johnson & Johnson Family of Companies. Johnson & Johnson is actief in drie sectoren: Consumer Health Care, Medical en Pharma.

LISTERINE® bestaat al sinds 1894 in de Verenigde Staten en draagt het kwaliteitslabel van de American Dental Association. Talrijke studies hebben aangetoond dat LISTERINE® de ideale derde stap is in de dagelijkse mondhygiëne.

LISTERINE®: een assortiment aangepast aan uw behoefte

LISTERINE® heeft een uitgebreid assortiment mondspoelingen met antibacteriële eigenschappen dat, door zijn formule op basis van 4 essentiële oliën, tandaanslag helpt bestrijden en slechte adem helpt voorkomen. De verschillende varianten van LISTERINE® beantwoorden aan de persoonlijke behoeften van elkeen.

Ontdek op de LISTERINE® website welke variant het best geschikt is voor u. Klik hier voor meer informatie.

Philips Oral Healthcare

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties. Als toonaangevende onderneming op het gebied van gezondheidszorg, lifestyle en lighting integreert Philips technologieën en design in op de mens gerichte oplossingen, die zijn gebaseerd op diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van de klant en zijn merkbelofte van ïsense and simplicity. De onderneming is marktleider op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, alsmede lifestyle-producten voor persoonlijk welzijn en amusement, met een sterke leidende positie op het gebied van Flat-TV, scheerapparaten en haartrimmers, portable entertainment en mondverzorgingsproducten.

Sonicare bestaan sinds het begin van de jaren negentig en vormt vanaf 2000 een belangrijk onderdeel van Philips. Wereldwijd wordt de Sonicare sonische tandenborstel het vaakst door tandheelkundigen aanbevolen en klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de tandenborstels uit ons assortiment krachtige resultaten leveren, maar opmerkelijk zacht zijn voor tandvlees en gebit.

Yakult Science for Health

Wetenschap is al 80 jaar de basis van het bedrijf Yakult. In 1921 deed de grondlegger van Yakult, dr. Minoru Shirota, geïnspireerd door Elie Metchnikoff, uitgebreid onderzoek naar de effecten van goede bacteriën op de (darm)gezondheid. In 1935 ontwikkelde dr. Shirota de zuiveldrank Yakult met miljarden Lactobacillus caseiShirota, een van de eerste en oudste probiotica ter wereld. Om onderzoek naar de darmmicrobiota, (darm)gezondheid en probiotica te kunnen voortzetten, richtte dr. Shirota in 1955 het Centraal Microbiologisch Instituut op. Dit is ook nu nog een van de meest gerenommeerde instituten voor wetenschappelijk onderzoek naar probiotica.

Waarom mondhygiëne en probiotica? Een antibioticakuur kan gevolgen hebben voor de darmmicrobiota van uw cliënten. Science for Health, de wetenschappelijke afdeling van Yakult, brengt graag samen met u het belang van een gezonde darmmicrobiota na een antibioticakuur én mondgezondheid onder de aandacht. Voor vragen kunt u bij een van onze diëtisten en/of wetenschappers terecht. Neem contact op met 020 - 347 21 00 of mail naar info@scienceforhealth.nl

TePe Mondhygiëne Producten B.V.

TePe is een Zweeds bedrijf dat sinds 1965 hoogwaardige mondhygiëneproducten ontwikkelt en produceert. TePe's unieke geschiedenis begint met de vruchtbare samenwerking tussen houtbewerker Henning Eklund en een aantal hoogleraren van de Hogeschool voor Tandheelkunde in Malmö. Samen ontwikkelde ze een nieuwe, driehoekig houten tandenstoker. De ontwikkeling van de driehoekige tandenstoker gaf de aanzet tot een productieve samenwerking tussen TePe en de dentale professie, die nu al 50 jaar duurt. In die periode heeft TePe zich ontwikkeld van een kleinschalige fabrikant tot een hightech productieonderneming met distributie in meer dan 60 landen. Vandaag de dag biedt TePe een uitgebreid assortiment hoogwaardige mondhygiëneproducten aan, afgestemd op de persoonlijke behoeften van de professional zowel als de consument